Η Mexem προσφέρει μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών όπου τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι αρχάριοι μπορούν να συναλλάσσονται στο χρηματιστήριο. Το άνοιγμα ενός επενδυτικού λογαριασμού δεν κοστίζει τίποτα. Οι τιμές παραγγελιών είναι σχετικά χαμηλές (σύμφωνα με τη σύγκριση μας για το Euronext, βλ. πίνακα).
Το Mexem συνεργάζεται με το σταθμό εργασίας Traders (TWS). Αυτό το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε υπολογιστή όσο και σε φορητές συσκευές. Με το TWS μπορείτε να δείτε την κατάσταση των επενδύσεών σας ανά πάσα στιγμή. Φυσικά μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να πουλήσετε με αυτό.
Το TWS προσφέρει πολλές επιλογές για τη δημιουργία αναφορών και αναλύσεων, ώστε να έχετε πάντα καλές πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων.
Μπορείτε επίσης να μάθετε γρήγορα πόσο κίνδυνο διατρέχετε με την τρέχουσα πλατφόρμα διαχείρισης κινδύνου. Η πλατφόρμα αναζητά παγκοσμίως την καλύτερη τιμή για τη μετοχή που θέλετε να αγοράσετε για να βρει την καλύτερη τιμή. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Σε ποιες μετοχές μπορείτε να επενδύσετε;
Με το Mexem μπορείτε να κάνετε συναλλαγές παγκοσμίως σε περισσότερα από 135 χρηματιστήρια σε 32 χώρες.

Σε τι μπορείτε να επενδύσετε;

Όπου όχι, καλύτερα να ρωτήσεις. Οι επενδύσεις που μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε περιλαμβάνουν μετοχές, ομόλογα, δικαιώματα προαίρεσης, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, νομίσματα, χρυσό και ασήμι και ανιχνευτές δεικτών.

Ειδικές πτυχές
• Ελεύθερο λογισμικό
• Ζωντανή συζήτηση
• Ολοκληρωμένες αναφορές
Επίσης επενδύσεις εκτός Ευρώπης

Mexem


'Εξοδα διαφύλαξης0,00 %
Αγορά Χ.Α. 1.000 €1,80 €
Αγορά Χ.Α. 5.000 €3,00 €

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Ξεκινήστε τις χρηματιστηριακές σας επενδύσεις με την Mexem