Για εμάς

Ποιοι είμαστε ;

Η NetCapital.nl είναι η δημιουργός για αυτό το site. Η NetCapital δεν είναι υπέυθυνη μόνο για αυτή την ιστοσελίδα, αλλά έχει και άλλα sites που συγρκίνουν τα καλύτερα χρηματοπιστωτικά προιόντα σε διάφορες χώρες, όπως την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ισπανία και τη Γερμανία.

Η αποστολή μας :

Με αυτό το site, προσπαθούμε να σας παρέχουμε μια σαφή και αποτελεσματική σύγκριση των χρηματοοικονομικών προϊόντων. Έχουμε αναπτύξει αυτό το site ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις δικές σας ανάγκες, το κατάλληλο χρηματοπιστωτικό προϊόν για εσάς. Σας δίνουμε ένα πλήρες σύνολο, χωρίς την επιβολή της δικής μας γνώμης.

Μελλοντικά σχέδια :

Οι ιστοσελίδες μας υπόκεινται συνεχώς σε αξιολόγηση του περιεχομένου. Εργαζόμαστε για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και για να βελτιώσουμε τις ιστοσελίδες μας. Προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε νέες πληροφορίες για νέα ή και τα ήδη υπάρχοντα χρηματοοικονομικά προϊόντα που θέτουμε στον ιστότοπο μας.

Προτάσεις ή σχόλια ;

Θέλουμε να μάθουμε τη γνώμη σας για αυτό το site. Μη διστάσετε να μας στείλετε σχόλια, αν βρείτε οποιαδήποτε σφάλμα ή αν υπάρχουν πράγματα που σας δυσαρεστούν. Η ιστοσελίδα μας υποβάλλεται συνεχώς σε βελτιώσεις με βάση τα σχόλια από τους επισκέπτες μας. Οποιαδήποτε παρατήρηση και αν έχετε επικοινωνήστε μαζί μας!

Θέλετε να διαφημιστείτε ;

Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα στους εκδότες όλων των χρηματοοικονομικών προϊόντων να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύτερο κοινό. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το ενδεχόμενο; Επικοινωνήστε μαζί μας!

H φυσική μας διεύθυνση :

Αυτή η ιστοσελίδα είναι μέρος της εταιρείας NetCapital.

Επωνυμία εταιρείας: Netcapital BV

Οδός: Spacelab 47

ΤΚ: 3824 MR

Πόλη: Amersfoort

Χώρα: Ολλανδία

Εμπορικό Επιμελητήριο: 58369465

ΑΦΜ: NL85300828B01

Τηλέφωνο: 0031-641815487

Fax: 0031-848316428

Email: dirk.folkerts@netcapital.eu