Ολλανδική χρηματιστηριακή υπηρεσία που ξεχωρίζει για τις χαμηλές χρεώσεις της και είναι διαθέσιμη στους Έλληνες επενδυτές από το 2014. Με παρουσία σε 18 χώρες, κατατάσσεται στους 10 καλύτερους brokers της Ευρώπης και έχει κερδίσει πολλά βραβεία.

Στην DEGIRO, μπορείτε να επενδύσετε σε διάφορα χρηματιστηριακά προϊόντα στο εθνικό και στα διεθνή χρηματιστήρια μεταξύ αυτών, της Ασίας και της Ωκεανίας.

Η πλατφόρμα συναλλαγών είναι πρωτοποριακή και απλή στην χρήση. Η υπηρεσία webtrader, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις επενδύσεις σας και προσφέρεται δωρεάν με το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Επίσης, μπορείτε να συνδεθείτε δωρεάν και στην εφαρμογή για επενδύσεις μέσω smartphone. Εάν χρειαστείτε βοήθεια υπάρχει τηλεφωνική (+30 2111768291) ή διαδικτυακή στήριξη, στα ελληνικά (clients@degiro.gr) .

Η λειτουργία της DEGIRO βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κεντρικής Ολλανδικής Τράπεζας και το γενικό ρυθμιστικό πλαίσιο της Ολλανδικής Κεφαλαιαγοράς. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες η DEGIRO χρηματιστηριακή δεν κρατάει η ίδια τις καταθέσεις αλλά τις διατηρεί σε μια ξεχωριστή οντότητα θεματοφυλακής. Ακόμη λοιπόν και σε περίπτωση πτώχευσης της εταιρείας τα κεφάλαια θα επιστραφούν στους επενδυτές από τον θεματοφύλακα.

Εάν κάνετε συχνά επενδύσεις ή επενδύετε μεγάλα ποσά, αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική γιατί σας εξασφαλίζει χαμηλές προμήθειες. Σύμφωνα με την υπηρεσία, οι τιμές είναι 80% φθηνότερες με βάση μία σύγκριση της με ανταγωνιστές που μπορείτε να βρείτε στο degiro.gr/xrewseis. Εάν από την άλλη σκέφτεστε να ξεκινήσετε στο χρηματιστήριο με πιο χαμηλά πόσα, είναι μια εξίσου αξιόλογη επιλογή αφού οι επενδυτές μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό χωρίς ελάχιστη κατάθεση.

Πού επενδύετε;

  • Πρόσβαση σε 50 χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμo
  • Μετοχές Ελλάδας και εξωτερικού
  • Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης
  • Ομόλογα
  • Δικαιώματα προαίρεσης

Πλεονεκτήματα:

  • Χαμηλές χρεώσεις για διαβίβαση εντολών
  • Διαπραγματεύεστε σε 50 διαφορετικά χρηματιστήρια
  • Εύκολο διαδικτυακό άνοιγμα λογαριασμού
  • Εφαρμογή για διαβίβαση εντολών απο κινητό και tablet

Χαρακτηριστικά


'Εξοδα διαφύλαξης0,00 %
Αγορά Χ.Α. 1.000 €1,60 €
Αγορά Χ.Α. 5.000 €6,00 €

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Ξεκινήστε τις χρηματιστηριακές σας επενδύσεις με την DEGIRO!