Η Fondsstad προσφέρει διαχειριζόμενες επενδυτικές στρατηγικές και επενδύσεις σε επιλεγμένα απο εσάς κεφάλαια. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις επενδύσεις σας με μία ελάχιστη καταβολή των 10.000 €. Οι επενδυτικοί λογαριασμοί αφορούν ιδιωτικά και θεσμικά πρόσωπα.

Επενδυτικές στρατηγικές

Η Fondsstad έχει τη δική της πλατφόρμα διαχειριζόμενων κεφαλαίων όπου οι επενδυτές μπορούν να εκτελέσουν τις εντολές τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 στρατηγικές ανάλογα με το επίπεδο ρίσκου και την επιστροφή σε κέρδη που επιθυμούν. Αυτές είναι η Defensive, Moderate, Dynamic και Sustainable με χαμηλό, μεσαίο και υψηλό ρίσκο και απόδοση ανέμεσα σε 2.93% και 16.55%. Αναλυτικά χαρακτηριστικά της κάθε στρατηγικής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της χρηματιστηριακής εταιρείας. Η εταιρεία συνεργάζεται με άλλες χρηματιστηριακές και τραπεζικούς οργανισμούς με τους οποίους επιτυχγάνει χαμηλότερες χρεώσεις και εν δυνάμει υψηλότερα κέρδη για εσάς.

Επενδυτικά κεφάλαια

Για επεδυτές που προτιμούν να επιλέγουν μόνοι τους τα επενδυτικά κεφάλαια μπορούν να επιλέξουν να επενδύσουν με δική τους επιλογή μεταξύ μίας λίστας προσεχτικά επιλεγμένων κεφαλαίων από τους ειδικούς της Fondsstad. Η επενδυτική εταιρεία προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες και αναλύσεις αποδόσεων των τελευταίων τριών χρόνων του κάθε κεφαλαίου. Σε περίπτωση που ήδη έχετε έναν λογαριασμό σε κάποιον απο τους συνεργάτες της επενδυτικής, μπορείτε να ανοίξε έναν καινούριο στη Fondsstad απο τον οποίο θα διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμούς σας μέσω μίας και μοναδικής πλατφόρμας.

Άνοιγμα λογαριασμού και χρεώσεις

Κάνοντας κλικ στο «Ανοίξτε εδώ έναν επενδυτικό λογαριασμό» στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, συμπληρώνετε τη μία φόρμα οπου ζητάτε απευθείας επαφή με τη Fondsstad. Καθώς ανοίγετε το λογαριασμό σας μπορείτε να επιλέξετε το προφίλ με το ρίσκο που επιθυμείτε. Για το άνοιγμα του λογαραιασμού θα σας χρειαστούν ο αριθμός IBAN και ο αριθμός του διαβατηρίου ή της ταυτότητας σας.  

Για τις επενδυτικές στρατηγικές τα έξοδα θεματοφυλάκησης είναι 1% των επενδύσεων σας ενώ για εσάς που επιλεγετε μόνοισας τε κεφάλαια που επενδύετε η χρέσωση είναι 0.25%. Οι χρεώσεις των κεφαλαίων διαφέρουν μεταξύ 0.35% και 1%. Εάν ξεπεράσετε το προκαθορισμένο ποσό απόδοσης, προστίθενται μία χρέωση απόδοσης 10%.

Πλεονεκτήματα

  • Διαχειριζόμενες στρατηγικές ή δικής σας επιλογή επενδύσεων
  • 4 διαφορετικά προφίλ ανάλογα με το ρίσκο που επιθυμείτε
  • Πιθανότητα κέρδους έως και 16.55% για τους δυναμικούς επενδυτές
  • Επενδύστε σε όποιο νόμισμα επιθυμείτε

Χαρακτηριστικά


Θεματοφυλακή1 %
Ελάχιστη κατάθεση10.000,00 €
Προμήθεια διάθεσης0,00 %
Προμήθεια εξαγοράς0,00 %

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Ανοιξτε εδώ έναν επενδυτικό λογαριασμό Fondsstad!


Σχετικά με τη Fondsstad

Η Fondsstat ανήκει στον όμιλο Fund Analytics Investment Management LLP, ο οπόιος ρυθμίζεται από την Financial Conduct Autority στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι εγγεγραμμένος στο Autorieit Financiële Markten (AFM) της Ολλανδίας. Η Fondsstad συνεργάζεται με καταξιωμένους επενδυτικούς οργανισμούς όπως η DEGIRO, η ING και η UBS.