Στον όμιλο αυτό βρίσκουμε στη διάθεση μας μεγάλη ποικιλία αμοιβαίων κεφαλαίων, που αφορούν όλες τις επενδυτικές κατηγορίες προιόντων. Τα αμοιβαία κεφάλαια της Eurobank καλύπτουν τη διαχείριση διαθεσίμων, ομολογιακά, μετοχικά και funds of funds. Μπορείτε να επενδύσετε στα Α/Κ της Eurobank, Αμοιβαία Κεφάλαια Λουξεμβούργου ή μέσω ενός πλάνου τακτικών καταβολών, το Masterplan.

Όσον αφορά τα Α/Κ τις Eurobank, συμμετέχετε χωρίς προμήθεια συμμετοχής και επίσης μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το μερίδιο σας.

Με τη Eurobank Asset μπορείτε να επενδύσετε μέσω του εξειδικευμένου κέντρου του ομίλου στο Λουξεμβούργο σε Α/Κ LF και LF FoF. Οι επιδόσεις των αμοιβαίων αυτών κεφαλαίων αξιολογούνται από την υπηρεσία Morningstar. Εκεί η συνεργάτιδα ομάδα ειδικών επενδύει τα κεφάλαια σε διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Επιπλέον, η Eurobank προσφέρει ένα Πρόγραμμα Αποταμίευσης-Επένδυσης, για εσάς που επιθυμείτε να καταβάλετε ένα ποσό το μήνα, το οποίο οι ειδικοί το επενδύουν σε αμοιβαία κεφάλαια, ώστε να επωφελείστε από τους τόκους. Το προγραμμα αυτό ονομάζεται Masterplan και μπορείτε να επενδύετε από 60 € το μήνα ή κάθε 2-3 μήνες.

Όλες οι κατηγορίες τον Αμοιβαίων Κεφαλαίων χωρίζονται σε υποκατηγορίες, όπου μπορείτε να διαμοιράσετε το ύψος του κινδύνου και να διαλέξετε το χαρτοφυλάκιο που ταιριάζει καλύτερα στο επενδυτικό προφίλ σας.

Οι χρεώσεις θεματοφυλακής και οι προμήθειες συναλλαγών διαφέρουν αναλόγως το αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύετε. Για ακριβή ανάλυση των χρεώσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Eurobank.

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αμοιβαίων κεφαλαίων της Eurobank μπορείτε να κάνετε αίτηση online χρηστιμοποιώντας τους κωδικούς σας, ως πελάτης της τράπεζας ή μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα παραρτήματα και να συμπληρώσετε τη δήλωση.

Προνόμια:

  • Μεγάλος εύρος αμοιβαίων κεφαλαίων
  • Εξειδικευμένο γραφείο Eurobank Asset στο Λουξεμβούργο
  • Δυνατότητα επενδύσεων διαδικτυακά
  • Επαγγελματική και αξιόπιστη διαχείρηση κεφαλαίων

Προμήθειες και Προϋποθέσεις


Θεματοφυλακή0,30%
Ελάχιστη κατάθεση-
Προμήθεια διάθεσης5,00 %
Προμήθεια εξαγοράς3,00 %

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Ενημερωθείτε για τα Α/Κ της Eurobank!