Η σειρά αμοιβαίων κεφαλαίων της HSBC Select είναι βραβευμένη καθώς εφαρμόζει μία επενδυτική στρατηγική υψηλής τεχνογνωσίας. Η ομάδα διαχείρησης των αμοιβαίων κεφαλαίων εδρεύει στο Παρίσι και πραγματοποιεί επενδύσεις των κεφαλαίων στα κυριότερα οικονομικά κέντρα παγκόσμιας εμβέλειας.

Η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια είναι μία επιλογή για τους επενδυτές που δεν γνωρίζουν καλά την αγορά ή που διαθέτουν περιορισμένο χρόνο και προτιμούν να αναθέσουν το κεφάλαια τους σε μία ομάδα ειδικών για να τα επενδύσει. Η ομάδα της HSBC διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς και ακολουθεί αυστηρή παρακολούθηση των πιθανών κινδύνων.

Παρέχονται λοιπόν διάφορες επενδυτικές δυνατότητες αναλόγως με το προφίλ του κάθε επενδυτή και το επιθυμητό ρίσκο, που είναι διατεθειμένος να αναλάβει. Τα προφίλ των υποψήφιων επενδυτών κυμαίνονται από το μέτριο επίπεδο έως δυναμικό.

Οι επενδυτές θα πρέπει να καταθέσουν τα κεφάλαια τους τα οποία θα παραμείνουν τουλάχιστον 3 χρόνια. Οι ειδικοί θα κατανείμουν στρατηγικά και τακτικά στις κατηγορίες επενδύσεων καθώς συνθέτουν το χαρτοφυλάκιο σας.

Για να κάνετε αίτηση πρέπει να είστε ήδη πελάτης της HSBC και να συνδεθείτε στο λογαριασμό internet banking. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματα της τράπεζας, τα οποία βρίσκονται σε περιοχές της Αθήνας, στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.

Πλεονεκτήματα:

  • Διεθνής όμιλος με υψηλή τεχνογνωσία
  • 5 διαθέσιμα χαρτοφυλάκια ανάλογα με το προφίλ σας
  • Τράπεζα με υψηλή πιστωτική αξιολόγηση AA-Fitch
  • Διαχείριση του κεφαλαίου σας από μια έμπειρη ομάδα

Προμήθειες και Προϋποθέσεις


Θεματοφυλακή0%
Ελάχιστη κατάθεση25.000,00 €
Προμήθεια διάθεσης0,00 %
Προμήθεια εξαγοράς0,00 %

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HSBC!


Σημείωση:

Για να ξεκινήσετε τις επενδύσεις σας στα αμοιβαία κεφάλαια της συγκεκριμένης Τράπεζας πρέπει να καταθέσετε ένα ελάχιστο ποσό των 25.000 € και επίσης να γίνετε πελάτης της υπηρεσίας HSBC Premier.